AERODROM MORAVA, VEĆ 5 GODINA NA STRANI PUTNIKA

By: Aerodrom Morava

Sve je počelo na današnji dan 2019. godine, istorija aerodroma svakako seže u dublju prošlost, kada je zvanično otvoren kao aerodrom Morava i tog dana postao treći komercijalni aerodrom u Srbiji sa medjunarodnim oznakama IATA: KVO i ICAO: LYKV.

Odmah su krenule i pripreme za prvi let koji je uspešno realizovan krajem te godine na relaciji Kraljevo – Beč – Kraljevo od strane nacionalne avio-kompanije Air Serbia. Usledili su i drugi letovi, ali i izazovi koje je donela pandemija već pre prve godišnjice.

Savladavali smo prepreke, ali pre svega smo vredno radili svih ovih godina da danas Morava može da kaže da je već 5 godina na strani putnika. Hvala svim putnicima na poverenju, hvala resornom ministarstvu i državi koja podržava naše ciljeve, hvala onima koji prepoznaju našu misiju, hvala lokalnim vizionarima, hvala kolegijumu i radnicima sa Morave na predanom radu.

Mi danas i godišnjicu obeleżavamo radno, odleteo je još jedan pun avion za Tivat. Nastavljamo dalje, da ovaj deo Srbije bude još povezaniji.

 

Mihajlo Zdravković, direktor “Aerodromi Srbije”

Related post