ER SRBIJA PONOVO LETI DO BEČA

By: Aerodrom Morava

Današnjim letom na relaciji Kraljevo – Beč – Kraljevo, nacionalna avio – kompanija ER SRBIJA započela je, nakon ponovnog otvaranja graničnog prelaza, uspostavljanje redovnog putničkog  avio – saobraćaj sa Aerodroma Morava u Kraljevu.

Avion nacionalne avio kompanije leteće sa Morave ka Beču dva puta nedeljno, utorkom i subotom ove nedelje, a od 09.07. četvrtkom i nedeljom.

Preporuka svim našim putnicima je da za dodatne informacije posete sajt avio kompanije Er Srbija www.airserbia.com.

Podsećamo sve putnike koji putuju sa našeg aerodroma da se pre putovanja informišu o obaveznim uslovima ulaska u državu ka kojoj se obavlja saobraćaj.

Na osnovu preporuka nadležnih institucija, Aerodromi Srbije su preduzeli sve potrebne mere zaštite, kako bi putnici i zaposleni na aerodromu ostali bezbedni. Molimo putnike da se ponašaju odgovorno prilikom boravka na aerodormu, da na aerodrom ne dolaze bez zaštitne maske i da prate uputstva koja su istaknuta u terminalnoj zgradi i koja će dobijati od našeg osoblja.

Obnavljanje linije ka Beču od izuzetnog je značaja za dalji razvoj privrede ovog dela Srbije, a ujedno je omogućena brža i jednostavnija povezanost sa Evropom i svetom. Očekujemo da se nastavi sa daljom postepenom normalizacijom saobraćaja sa aerodroma Morava u Kraljevu, pre svega linijom za Solun, čije pokretanje je bilo najavljeno pre proglašenja pandemije.

Related post