Документација за лет

Путник је дужан да се унапред информише о прописима земље у коју путује, и/ или преко које путује до крајњег одредишта, и обезбедити исправну и важећу документацију за лет (пасош, визу, различите дозволе, итд.)

Путници путују са аеродрома “Морава” дужни су да у складу са препорукама авио-компаније коју користе, да раднику аеродрома покажу испавну авио карту било да је одштампана, сачувана као ПДФ формат или као бар-код на мобилном телефону.

У циљу Ваше безбедности, контрола карата за улазак у авион обавља се пред улазак у авион. Сваки путник који се укрцава у авион обавезан је да има купон за укрцавање у авион за дати лет и валидан лични доцумент са прихватљивим роком важности (пожељно је да се путник информише приликом куповине карте о овом услову) ради идентификације, без обзира на узраст.

Молимо Вас да проверите који су Вам све документи потребни пре него се одлучите за пут како не би дошло до неугодних ситуација. Свака земља, као и свака авио-компанија, има своја правила која треба поштовати.