АЕРОДРОМ МОРАВА, ВЕЋ 5 ГОДИНА НА СТРАНИ ПУТНИКА

By: Aerodrom Morava

Све је почело на данашњи дан 2019. године, историја аеродрома свакако сеже у дубљу прошлост, када је званично отворен као аеродром Морава и тог дана постао трећи комерцијални аеродром у Србији са медјународним ознакама ИАТА: КВО и ИЦАО: ЛYКВ.

Одмах су кренуле и припреме за први лет који је успешно реализован крајем те године на релацији Краљево – Беч – Краљево од стране националне авио-компаније Аир Сербиа. Уследили су и други летови, али и изазови које је донела пандемија већ пре прве годишњице.

Савладавали смо препреке, али пре свега смо вредно радили свих ових година да данас Морава може да каже да је већ 5 година на страни путника. Хвала свим путницима на поверењу, хвала ресорном министарству и држави која подржава наше циљеве, хвала онима који препознају нашу мисију, хвала локалним визионарима, хвала колегијуму и радницима са Мораве на преданом раду.

Ми данас и годишњицу обелеżавамо радно, одлетео је још један пун авион за Тиват. Настављамо даље, да овај део Србије буде још повезанији.

 

Михајло Здравковић, директор “Аеродроми Србије”

Related post