Регистрацијом на лет путем Интернета штедите своје време.

Регистрацију је једино могуће извршити на Интернет страници изабране авио-компаније. Идентификација се може обавити помоћу имена и презимена или резервацијског кода авио-карте.

Након успешно завршене регистрације, на адресу електронске поште добићете купон за укрцавање у авион (енг. boarding pass), који је потребно одштампати. Са одштампаним купоном за укрцавање, уколико немате пртљаг за предавање на лет, не морате да се региструјете на шалтерима за регистрацију на Аеродрому већ можете право до означеног излаза на авион (енг. gate).

Уколико имате пртљаг који се предаје на лет, потребно је предати га на шалтерима за регистрацију путника на Аеродрому при чему се дају на увид одштампани купон за укрцавање и валидан лични документ. Шалтери се отварају 120 минута пре полетања авиона и затварају 40 минута пре планираног полетања авиона.

Пријава на лет путем Интернета временски је огрничена, о чему се детаљније можете распитати на Интернет страници изабране авио-компаније.

У случају да сте при куповини авио-карте одабрали регистрацију путем Интернета а нисте то на време урадили и немате одштампани купон за укрцавање у авион, по правилима одабране авио-компаније биће Вам додатно наплаћена регистрација путника на аеродрому.