КРАЉЕВО – ТИВАТ НОВА СЕЗОНСКА ЛИНИЈА СА АЕРОДРОМА МОРАВА

By: Stefan Tomasevic0 comments

КРАЉЕВО – ТИВАТ НОВА СЕЗОНСКА ЛИНИЈА СА АЕРОДРОМА МОРАВА
ОБНОВЉЕНА СЕЗОНСКА ЛИНИЈА КРАЉЕВО – СОЛУН

15. Јун – Слетањем авиона Ер Србије из Тивта и уз традиционални пролазак кроз водени поздрав свечано је дочекан први сезонски лет ка црногорском приморју. Авиони Ер Србије превозиће наше путнике ка Тивту сваке среде и петка.

Руководилац службе земаљског опслуживања на Аеродрому Морава Краљево, Божидар Студовић истакао је овом приликом велики значај успостављања још једне нове линије Ер Србије до Тивта. Подсетио је овом приликом да је Ер Србија јуче обновила и лет до Солуна.

– Данас је велики дан за Аеродром Морава Краљево са кога полеће први авион Ер Србије за Тиват. Веома смо задовољни што путницима из Западне Србије и Шумадије можемо да омогућимо директне сезонске летове током овог лета ка Тивту и Солуну.

Ер Србија је за сада наш једини партнер са којима интезивно радимо и развијамо наш аеродром, ове године у понуди су чак 3 дестинације (Истанбул, Тиват, Солун), надамо се да ће и друге авио-компаније ускоро полетети са нашег аеродрома. – рекао је Божидар Студовић, руководилац службе земаљског опслуживања

Авиони Ер Србије типа АТР 72 превозиће свакe среде и петка путнике из Краљева ка Тивту и обрнуто односно сваког уторка и суботе из Краљева ка Солуну и обрнуто. За додатне информације посетите сајт www.airserbia.com .

КРАЉЕВО (KVO) – ТИВАТ (TIV) број лета JU2188 полетање у 09:40 часова
ТИВАТ (TIV) – КРАЉЕВО (KVO) број лета JU2189 слетање у 09:10 часова

КРАЉЕВО (KVO) – СОЛУН (SKG) број лета JU2524 полетање у 07:45 часова
СОЛУН (SKG) – КРАЉЕВО (KVO) број лета JU2525 слетање у 11:05 часова

Related post

Leave A Comment