Новорођенчад (узраст од 4 дана до 2 године старости) не заузимају посебно седиште у авиону већ седе у крилу одрасле особе, али им се издаје властити купон за укрцавање у авион. При резервацији обавезно нагласите да путујете с бебом те наведите датум рођења. За бебу можете резервирати и одвојено путничко седиште које плаћате према тарифи за децу и у том случају обавезно је коришћење дечије аутоседиљке са сертификатом за путовање авионом. У пратњи бебе мора путовати одрасла особа одређеног узрасат, правила се разликују у зависности од авио-компаније. Прецизне информације потражите код изабране авио-компаније.

Новорођенчад до две године старости имају право на бесплатан превоз једних склопивих колица или аутоседиљке. Можете их предати особљу аеродрома на шалтерима за регистрацију или на самом улазу у авион, али о томе претходно морате обавестити особље аеродрома приликом регистрације на лет.

Деца у старости од 2 до 14 година заузимају посебно седиште у авиону, као и одрасле особе. Није ограничен број деце која путују с једном одраслом особом. Деца морају бити на истој резервацији као и одрасла особа са којом путују. Прецизне информације потражите код изабране авио-компаније приликом куповине карата.